arrow left image Vissza

Szakértő IT biztonsági őr vigyáz az IT rendszerekre

A kompetitív faktoring piacra belépő Magnet Faktor Zrt-nél fontos volt már induláskor a vállalati adatvagyon védelme, költséghatékonyan és szakmai kompromisszumok nélkül. Az Andrews saját fejlesztésű ALF tűzfala és a kapcsolódó support szolgáltatás szakértő IT biztonsági őrként védi az adatokat és előzi meg az IT biztonsági incidenseket.

Az ügyfél

A Magnet Faktor Zrt. több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a faktoring szolgáltatások területén, olyan egyedi ügyféligényeket is megoldva, melyeket más piaci szereplő nem. Számukra a legfontosabb az ügyfelek elégedettsége.

Az IT vezető

Herman Nándor IT szakértő több évtizedes tapasztalattal rendelkezik rendszerüzemeltetés területén, külsős szakemberként több vállalat IT rendszerének zavartalan működéséért felelős.

Az üzleti probléma

A Magnet Faktor Zrt. egy rendkívül kiélezett szolgáltatási piacon működik, ahol az adat, az információ jelenti a vállalat működésének alapját. Lássuk be, a faktoring egy olyan üzletág, ahol a szolgáltatók könnyen ellenséges környezetben találják magukat!

A vállalati adatvagyont rendkívül fontos megvédeni a külső támadások ellen. Az adatszivárgások, a zsarolóvírusos támadások, a kártékony vírusok a vállalat működési kockázatának részét képezi. Az induló vállalatnál a beruházási költségek is fontosak voltak, ár-érték arányban egy költséghatékony, megfizethető megoldást kerestek, biztonsági kompromisszumok nélkül.

office with programmers

A megoldás

„Az Andrewst és az általa kínált biztonsági szolgáltatásokat, termékeket lassan 30 éve ismerem, a szakmai színvonallal és a megoldások kínálta biztonsággal mindig is elégedett voltam” – mondja Herman Nándor, a Magnet Faktor IT vezetője. Így nem kellett sokat gondolkodnia, amikor az adatok védelmére egy hosszú távú, megfizethető megoldást kerestek. Köszönjük a bizalmat!

Az informatika területe az utóbbi időben rendkívül szakosodik, már nem könnyű egy-egy ágazatnak a szakértője lenni. Tegye fel a kezét, aki polihisztorként mindenhez ért! Ezért fontos a maga területén, a miénkhez hasonló szakértő vállalatok támogatását igénybe venni.

„Biztonsági szolgáltatásból sok van a piacon, de jó megoldásból már kevesebb. Az Andrews azon közé a kevesek közé tartozik, akik magas szakmai színvonalon, költséghatékonyan szolgáltatnak IT biztonságot és még jó barátok is tudnak lenni”- mondja az IT szakember.

A védelem első bástyáját az ALF tűzfal jelentette. Az ALF cégünk, az Andrews saját fejlesztésű tűzfal megoldása, melyet szolgáltatásként, havidíjas konstrukcióban lehet igénybe venni. A saját gyermeküket a szakértőink ismerik a legjobban. Az egyedi fejlesztés már önmagában elriasztja a támadókat, akik mindig a gyorsan és könnyen bevehető várakat keresnek, nem töltenek sok időt egyedi megoldások boncolgatásával.

Folyamatos frissítés, garantált reagálási idő

A szerződés szerint a support service szakértői rendelkezésre állást, monitorozást, folyamatos frissítést, garantált reagálási időket biztosít. Ami megfizethetetlen, hogy az ügyeleti telefon vagy a hibajegy egyből a hozzáértő mérnökeikhez érkezik, nincsenek felesleges körök, azonnal a legjobb szakember dolgozik a megoldáson.

„A napi feladatok mellett egy átlagos informatikusnak nincs energiája naprakész információval rendelkezni az IT biztonság területén. Ezt a feladatot az Andrews support szolgáltatása tökéletesen ellátja, mi ezért is szeretjük őket”- mondja Herman Nándor.

A tűzfal az az eszköz – az adatok védelme mellett –, melyen keresztül a home office-ből dolgozók bejuthatnak a vállalati hálózatba, a webszolgáltatások meg kifelé kommunikálnak a szükséges rendszerekkel. Mindenki érzi, hogy üzleti szempontból ennek a védelemnek a kiesése komoly pénzügyi károkat okozhat. A Magnet Faktornál tervezik a tűzfal teljes redundanciájának felállítását, amiben a jövőben cégünk, az Andrews szakértelmére is számítanak.

Ismerős?

Ha a te cégednél is felütötte már a fejét ez a probléma, mi tudunk segíteni.

 

Ajánlatot kérek

Herman Nándor, Informatikai szakértő

Magnet Faktor Zrt.

“Az Andrews a garanciája annak, hogy idegenek nem járkálnak IT rendszereinkben. Emiatt nyugodtan alszom, ami informatikailag, emberileg felbecsülhetetlen.”

Magnet Faktor Zrt. logó
blog

Releváns cikkek

Vision-Software logója
Tábor Tamás, IT vezető

Privát felhőn száguld a privát IT biztonság

A Vision-Software cégcsoport saját ügyfeleinek nyújtott, privát felhő alapú vállalatirányítási rendszer mellé az Andrews szakemberei kínálják a méretezhető privát biztonságot, ami megfizethetetlen nyugalmat ad az üzemeltetőnek.
Széchenyi Alapok logója
Péter Árpád, IT vezető

Szenzitív pénzügyi információk biztonságban

Partnerei és saját szenzitív pénzügyi adatainak védelmére vette igénybe a Széchenyi Alapok az Andrews Security Operations Center (SOC) szolgáltatását. A védelem mellett transzparens, biztonsági szempontból kidolgozott folyamatokat, IT biztonsági technikai eszközöket és magasan képzett IT szakemberek tudását is élvezheti a pénzügyi befektető.
Magnet Faktor Zrt. logója
Herman Nándor, Informatikai szakértő

Szakértő IT biztonsági őr vigyáz az IT rendszerekre

A kompetitív faktoring piacra belépő Magnet Faktor Zrt-nél fontos volt már induláskor a vállalati adatvagyon védelme, költséghatékonyan és szakmai kompromisszumok nélkül. Az Andrews saját fejlesztésű ALF tűzfala és a kapcsolódó support szolgáltatás szakértő IT biztonsági őrként védi az adatokat és előzi meg az IT biztonsági incidenseket.
Lexholding Zrt. logója
Kakas Gábor, IT vezető

Tudástranszfer és szakértelem

Transzparensen működő SSC kiszolgáló IT partnere. Szakértelmünk és a tudástranszfer a legfontosabb régi partnerünknél, a Lexholding Zrt-nél, ahol a leányvállalatok IT működését támogató feladatokhoz kerestek transzparensen működő szakmai partnert.
Nilfisk logója
Török Bálint, IT vezető

Nonstop IT biztonság a nonstop működő multinacionális vállalatnak

A gyártási folyamatok és a szellemi tulajdon zárórán túli védelmét bízta az Andrews Security Operations Center szolgáltatására a prémium takarítás szakértője, a dán Nilfisk.
Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatala logója
Molnár István, rendszergazda

Auditból indultak a teljes IT biztonság felé

Egy átfogó informatikai audittal indult az Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatal utazása a konszolidált és biztonságos informatika felé, melyben több évtizede az Andrews szakértelme állandó útitárs.
kapcsolat

Írjon nekünk

Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük email címet adjon meg!
Kérjük telefonszámot adjon meg! Példa: '+36 30 123-4567'
Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük töltse ki a mezőt!