NetApp logo

Intelligens és kiemelten hatékony adattárolási megoldások

Az adattárolás mindig kardinális kérdés. Éppen ezért fontos, hogy az érzékeny adatokat a lehető legjobb és legbiztonságosabb helyen tároljuk.
A NetApp tökéletes megoldás erre.

NetApp illustrtaion
NetaApp illustration

A NetApp a világ egyik vezető storage gyártója. Technológiai és innovációs téren régóta a legjobbak között van, amint azt a Gartner éves elemzései is mutatják.

Portfóliójában megtalálhatók a kis- és középvállalatoknak szánt megoldások és a nagyvállalati környezet speciális igényeit is kielégítő rendszerek.

Ha minket választ, akkor…

NetApp illustration
award image

…egy olyan csapat mellett dönt, akik 15 évnyi NetApp tapasztalattal rendelkeznek.

star image

…egyben 5 fős NCDA, NCIE, ONTAP specialistákból álló csapatot is választ.

folder image

…egyben teljes körű NetApp projekttámogatáshoz is hozzájut.

phone call image

a nap 24 órájában számíthat ránk hardverrel és szoftverrel kapcsolatos kérdésekben is.

server image

…a lejárt garanciájú NetAppok szervizelése miatt sem kell többet aggódnia, hiszen azt is vállaljuk.

Az alábbi feladatok mindegyikét ránk bízhatja

shopping bag image

Intézzük a beszerzést

Regisztráljuk a projektet, igénynek megfelelően konfiguráljuk, ajánlatot adunk, elvégezzük a garanciális ügyintézést és mindenben segítünk, ami a kereskedelemhez kapcsolódik.

settings image

Elvégezzük a beüzemelést

Teljes körű szakmai segítséget nyújtunk. Elvégezzük a felméréstől a telepítésen át a konfigurálásig az összes, ehhez kapcsolódó feladatot. Akár 7×24 órában üzemeltetjük rendszereit, sőt, még a meglévő, nem általunk üzemeltetett NetApp eszközeit is felmérjük, auditáljuk, szükség esetén pedig új eszközöket javaslunk.

refresh image

Vállaljuk a karbantartást

Legyen szó gyári vagy lejárt garanciájú eszközről, mindkettő alkatrészellátását és szervizelését vállaljuk – igény esetén akár 4 órán belüli kiszállással és beszereléssel, hogy az ön vállalkozásának adatai mindig maximális biztonságban legyenek.

NetApp logo

Ismerje meg a NetApp általunk forgalmazott termékvonalait!

A NetApp a funkcionális elvárásoknak és teljesítmény igényeknek megfelelően több termékkel is bővítette portfólióját:

FAS series

A NetApp ONTAP operációs rendszerét futtató FAS széria használatával a blokkos elérésű (SAN) és fájl tárolási (NAS) igények egyszerre kiszolgálhatók.

A NetApp új közép és nagyvállalati igényekre tervezett Hybrid-Flash tárolórendszere, az iparágban egyedülálló adat kezelési képességei segítségével, könnyen adhat választ a mai kor gyorsan változó tárolási igényeire a hagyományos forgó lemezektől a flash alapú tároláson át a felhő alapú megoldásokig egyaránt.

A gyártó leírása (pdf)

AFF series

A speciálisan flash adathordozókra tervezett AFF A-series all-flash tárolók az iparágban vezető szerepet töltenek be teljesítmény, kapacitás sűrűség, skálázhatóság, biztonság és hálózati elérhetőség tekintetében.

Az AFF A-series család a kis és közepes vállalatok számára is elérhetővé teszi a nagyvállalati flash tárolás előnyeit, illeszkedve azok költségvetési kereteihez. A blokkos elérésű (SAN) és fájl tárolási (NAS) igényeket is nagy sebességgel szolgálja ki.

A gyártó leírása (pdf)

E-Series

A megbízható teljesítmény mellett az E széria rugalmas és költséghatékony biztonsági mentést és helyreállítást biztosít a felhőbe.

Az E széria kifejezetten a nagy sávszélességű alkalmazásokhoz ajánlott, amelyek egy gyors SAN-tárolót igényelnek, vállalati szintű megbízhatósággal. A több mint 1 millió letelepített eszköz bizonyítja, hogy az E széria tökéletes választás a kis és közepes méretű vállalkozások számára, amennyiben adatelemzésre, videómegfigyelő rendszerekre, vagy lemezalapú biztonsági mentésre van szükség.

A gyártó leírása – E2800 (pdf)

A gyártó leírása – E5700 (pdf)

EF-Series

Amennyiben nagy teljesítményérzékenységű SAN tárolóra van szüksége valós idejű elemzéshez, HPC-hez, vagy adatbázis-kezeléshez, az EF széria a tökéletes választás. Magas IOPS teljesítményével, mikroszekundum válaszidejével, valamint hihetetlen teljesítmény mutatójával (throughput) az EF széria kategóriájának kiemelkedő terméke.

Az EF széria (csak flash változat) megalkotásakor a cél egy olyan tároló létrehozása volt, ami kimagasló teljesítményt nyújt, nagy tárolási adatsűrűséggel rendelkezik, de mindemellett teljesít minden olyan elvárást, ami egy korszerű adatcenterben felmerülhet. A teljesen redundáns kiépítés, az automatikus fail-over, a fejlett adatvédelmi funkciók, a kiterjedt diagnosztikai képességek, a rugalmas skálázhatóság, és az egyszerű kezelhetőség mind hozzátartoznak az EF széria tulajdonságaihoz.

A gyártó leírása (pdf)

referenciák

Ügyfeleink mondták

Kakas Gábor, IT vezető

Lexholding Zrt.

„Szerződés szerinti üzemeltetési feladataik mellett hozzák a tervezői kompetenciát is. Mivel az Andrewsban magasan képzett mérnökök dolgoznak, mindenféleképp érdemes meghallgatni azt, amit ők mondanak. És ha kérdeznek tőlünk, akkor arra meg kell találni a választ, különben baj lesz belőle.”

Lexholding Zrt. logó

Molnár István, rendszergazda

Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatala

„Az Andrews szakemberei eléggé rugalmasak és képzettek ahhoz, hogy bármely informatika biztonsági kérdésekben szaktanácsot adjanak, legyen az a napi működéssel kapcsolatos vagy komplexebb, stratégia terület. Nyitottak minden megkeresésre, rögtön ugranak és segítenek megoldást találni. Az évtizedek alatt kialakult bizalmi kapcsolat garantálja, hogy a polgármesteri hivatal IT biztonsági érdekeit úgy képviselik, mintha a sajátjuk lenne.”

Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatala logó

Török Bálint, IT vezető

Nilfisk

„Az Andrews végig nagyon jó partnernek bizonyult abban, hogy egy teljesen transzparens, szakmai együttműködést alakítsunk ki. IT biztonsági folyamataink áttekintésénél kiderült, hogy képesek az ügyfél fejével gondolkodni ésvégig pragmatikus, értelmes alternatívákat javasoltak, nem a szabvány megoldásokat vették elő.”

Nilfisk logó

Herman Nándor, Informatikai szakértő

Magnet Faktor Zrt.

„Az Andrews a garanciája annak, hogy idegenek nem járkálnak IT rendszereinkben. Emiatt nyugodtan alszom, ami informatikailag, emberileg felbecsülhetetlen.”

Magnet Faktor Zrt. logó

Péter Árpád, IT vezető

Széchenyi Alapok

„Azt szeretem az Andrews szakembereiben, hogy IT-ül és üzletül egyaránt beszélnek, így könnyen megérjük egymást. Bíztam benne, hogy a korábbi IT együttműködések kapcsán megismert magas szakmai színvonal és versenyképes ár a Security Operations Center szolgáltatásban is érvényesül, és nem csalódtam.”

Széchenyi Alapok logó

Tábor Tamás, IT vezető

Vision-Software

„Az az igazság, hogy az IT biztonsági mérnökökkel nagyon nehéz együtt dolgozni. Felállítják a rendkívül szigorú, napi működést ellehetetlenítő szabályaikat, amiből nem akarnak egy tapodtat sem engedni. Az Andrews-nál azt láttuk, hogy ők a megoldást kidolgozásában is remek partnerek, nemcsak a szigorú IT biztonsági keretek kialakításában. Az eredmény pedig a megfizethetetlen nyugalom ügyfeleink rendszereit illetően.”

Vision-Software logó
blog

Esettanulmányok és
szakmai publikációk a témában

Vision-Software logója
Tábor Tamás, IT vezető

Privát felhőn száguld a privát IT biztonság

A Vision-Software cégcsoport saját ügyfeleinek nyújtott, privát felhő alapú vállalatirányítási rendszer mellé az Andrews szakemberei kínálják a méretezhető privát biztonságot, ami megfizethetetlen nyugalmat ad az üzemeltetőnek.
Széchenyi Alapok logója
Péter Árpád, IT vezető

Szenzitív pénzügyi információk biztonságban

Partnerei és saját szenzitív pénzügyi adatainak védelmére vette igénybe a Széchenyi Alapok az Andrews Security Operations Center (SOC) szolgáltatását. A védelem mellett transzparens, biztonsági szempontból kidolgozott folyamatokat, IT biztonsági technikai eszközöket és magasan képzett IT szakemberek tudását is élvezheti a pénzügyi befektető.
Magnet Faktor Zrt. logója
Herman Nándor, Informatikai szakértő

Szakértő IT biztonsági őr vigyáz az IT rendszerekre

A kompetitív faktoring piacra belépő Magnet Faktor Zrt-nél fontos volt már induláskor a vállalati adatvagyon védelme, költséghatékonyan és szakmai kompromisszumok nélkül. Az Andrews saját fejlesztésű ALF tűzfala és a kapcsolódó support szolgáltatás szakértő IT biztonsági őrként védi az adatokat és előzi meg az IT biztonsági incidenseket.
Lexholding Zrt. logója
Kakas Gábor, IT vezető

Tudástranszfer és szakértelem

Transzparensen működő SSC kiszolgáló IT partnere. Szakértelmünk és a tudástranszfer a legfontosabb régi partnerünknél, a Lexholding Zrt-nél, ahol a leányvállalatok IT működését támogató feladatokhoz kerestek transzparensen működő szakmai partnert.
Nilfisk logója
Török Bálint, IT vezető

Nonstop IT biztonság a nonstop működő multinacionális vállalatnak

A gyártási folyamatok és a szellemi tulajdon zárórán túli védelmét bízta az Andrews Security Operations Center szolgáltatására a prémium takarítás szakértője, a dán Nilfisk.
Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatala logója
Molnár István, rendszergazda

Auditból indultak a teljes IT biztonság felé

Egy átfogó informatikai audittal indult az Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatal utazása a konszolidált és biztonságos informatika felé, melyben több évtizede az Andrews szakértelme állandó útitárs.
kapcsolat

Írjon nekünk

Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük email címet adjon meg!
Kérjük telefonszámot adjon meg! Példa: '+36 30 123-4567'
Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük töltse ki a mezőt!