Veeam logo

Az értékes adatok professzionális adatmentést érdemelnek

Az adat felbecsülhetetlen érték. Ez leginkább akkor tűnik fel, ha elveszítjük. A Veeam piacvezető adatvédelmi megoldásaival Önnek emiatt nem kell aggódnia.

Veeam illustration
Veeam illustration

A mentések fontossága az elmúlt években kifejezetten felértékelődött a megemelkedett számú támadások miatt. Az adatok értéke gyakran felbecsülhetetlen, ezért érdemes a legmodernebb adatvédelmi szolgáltatásokat választani azok biztonsága érdekében.

A Veeam több mint egy évtizedes innovációval és kategóriájának legjobb támogatásával ma is piacvezető a vállalati szintű biztonsági mentések és adatvédelem terén.

Akár helyi, akár felhőben tárolt virtuális rendszerek mentéséről vagy visszaállításáról is legyen szó, a Veeam Backup & Replication a tökéletes választás.

Ha minket választ, akkor…

Veeam illustration
award image

…egy olyan csapatot választ, akik több mint két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a mentési megoldások területén.

plus image

…akkor egyben teljes körű, a szolgáltatáshoz kapcsolódó támogatásban is részesül.

rotate ccw image

…biztos lehet abban, hogy mentései rendben elkészülnek és hibátlanul visszaállíthatóak.

phone call image

…hiba esetén a mentések visszaállítása többé nem jelent problémát, hiszen csapatunk a nap 24 órájában az ön rendelkezésére áll.

save image

…nyugodtan hátradőlhet, hiszen az általunk üzemeltett Veeam Backup szerverek közel 1000 gép mentését biztosítják.

Az alábbi feladatok mindegyikét ránk bízhatja

shopping bag image

Intézzük a beszerzést

Regisztráljuk a projektet, igénynek megfelelően konfiguráljuk, ajánlatot adunk és mindenben segítünk, ami a kereskedelemhez kapcsolódik.

settings image

Elvégezzük a beüzemelést

A teljes körű beüzemeléssel egyszerre nyújtunk elméleti és gyakorlati támogatást is, hisz nem csak visszaállítási tervet készítünk meghatározott stratégia mentén, de implementáljuk is azt a gyakorlatban. Továbbá elvégezzük a helyszíni installálást és le is leteszteljük a rendszer működését.

refresh image

Vállaljuk a karbantartást

Folyamatosan monitorozzuk a mentéseket és szakmai tanácsot adunk a visszaállításukkal kapcsolatban. Átstrukturálással segítjük a tárhely optimalizálását, javítjuk a hibákat, szükség esetén pedig eszközöljük a frissítéseket.

Veeam logo

Ismerje meg a Veeam Backup & Replication főbb funkcióit

Veeam Backup & Replication fő képességei

Felhő portabilitás

A költségmegtakarítás érdekében képes felhőből-felhőbe menteni-visszaállítani.

Automatizálás

DR stratégia kialakítása a kritikus alkalmazások védelme érdekében.

Mentés és visszaállítás

Számtalan és részletes opcióval biztosítja, hogy a rendszerek adatai mentésre kerüljenek és visszaállíthatók legyenek, sőt a mentett virtuális rendszerek visszaállítás nélkül is elérhetőek, elindíthatóak.

Megfelelőség (governance, compliance)

A szakmai elvárásoknak és előírásoknak megfelelően kezeli a biztonsági mentéseket, és virtuális teszteléssel biztosítja azok helyreállíthatóságát.

referenciák

Ügyfeleink mondták

Kakas Gábor, IT vezető

Lexholding Zrt.

„Szerződés szerinti üzemeltetési feladataik mellett hozzák a tervezői kompetenciát is. Mivel az Andrewsban magasan képzett mérnökök dolgoznak, mindenféleképp érdemes meghallgatni azt, amit ők mondanak. És ha kérdeznek tőlünk, akkor arra meg kell találni a választ, különben baj lesz belőle.”

Lexholding Zrt. logó

Molnár István, rendszergazda

Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatala

„Az Andrews szakemberei eléggé rugalmasak és képzettek ahhoz, hogy bármely informatika biztonsági kérdésekben szaktanácsot adjanak, legyen az a napi működéssel kapcsolatos vagy komplexebb, stratégia terület. Nyitottak minden megkeresésre, rögtön ugranak és segítenek megoldást találni. Az évtizedek alatt kialakult bizalmi kapcsolat garantálja, hogy a polgármesteri hivatal IT biztonsági érdekeit úgy képviselik, mintha a sajátjuk lenne.”

Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatala logó

Török Bálint, IT vezető

Nilfisk

„Az Andrews végig nagyon jó partnernek bizonyult abban, hogy egy teljesen transzparens, szakmai együttműködést alakítsunk ki. IT biztonsági folyamataink áttekintésénél kiderült, hogy képesek az ügyfél fejével gondolkodni ésvégig pragmatikus, értelmes alternatívákat javasoltak, nem a szabvány megoldásokat vették elő.”

Nilfisk logó

Herman Nándor, Informatikai szakértő

Magnet Faktor Zrt.

„Az Andrews a garanciája annak, hogy idegenek nem járkálnak IT rendszereinkben. Emiatt nyugodtan alszom, ami informatikailag, emberileg felbecsülhetetlen.”

Magnet Faktor Zrt. logó

Péter Árpád, IT vezető

Széchenyi Alapok

„Azt szeretem az Andrews szakembereiben, hogy IT-ül és üzletül egyaránt beszélnek, így könnyen megérjük egymást. Bíztam benne, hogy a korábbi IT együttműködések kapcsán megismert magas szakmai színvonal és versenyképes ár a Security Operations Center szolgáltatásban is érvényesül, és nem csalódtam.”

Széchenyi Alapok logó

Tábor Tamás, IT vezető

Vision-Software

„Az az igazság, hogy az IT biztonsági mérnökökkel nagyon nehéz együtt dolgozni. Felállítják a rendkívül szigorú, napi működést ellehetetlenítő szabályaikat, amiből nem akarnak egy tapodtat sem engedni. Az Andrews-nál azt láttuk, hogy ők a megoldást kidolgozásában is remek partnerek, nemcsak a szigorú IT biztonsági keretek kialakításában. Az eredmény pedig a megfizethetetlen nyugalom ügyfeleink rendszereit illetően.”

Vision-Software logó
blog

Esettanulmányok és
szakmai publikációk a témában

Vision-Software logója
Tábor Tamás, IT vezető

Privát felhőn száguld a privát IT biztonság

A Vision-Software cégcsoport saját ügyfeleinek nyújtott, privát felhő alapú vállalatirányítási rendszer mellé az Andrews szakemberei kínálják a méretezhető privát biztonságot, ami megfizethetetlen nyugalmat ad az üzemeltetőnek.
Széchenyi Alapok logója
Péter Árpád, IT vezető

Szenzitív pénzügyi információk biztonságban

Partnerei és saját szenzitív pénzügyi adatainak védelmére vette igénybe a Széchenyi Alapok az Andrews Security Operations Center (SOC) szolgáltatását. A védelem mellett transzparens, biztonsági szempontból kidolgozott folyamatokat, IT biztonsági technikai eszközöket és magasan képzett IT szakemberek tudását is élvezheti a pénzügyi befektető.
Magnet Faktor Zrt. logója
Herman Nándor, Informatikai szakértő

Szakértő IT biztonsági őr vigyáz az IT rendszerekre

A kompetitív faktoring piacra belépő Magnet Faktor Zrt-nél fontos volt már induláskor a vállalati adatvagyon védelme, költséghatékonyan és szakmai kompromisszumok nélkül. Az Andrews saját fejlesztésű ALF tűzfala és a kapcsolódó support szolgáltatás szakértő IT biztonsági őrként védi az adatokat és előzi meg az IT biztonsági incidenseket.
Lexholding Zrt. logója
Kakas Gábor, IT vezető

Tudástranszfer és szakértelem

Transzparensen működő SSC kiszolgáló IT partnere. Szakértelmünk és a tudástranszfer a legfontosabb régi partnerünknél, a Lexholding Zrt-nél, ahol a leányvállalatok IT működését támogató feladatokhoz kerestek transzparensen működő szakmai partnert.
Nilfisk logója
Török Bálint, IT vezető

Nonstop IT biztonság a nonstop működő multinacionális vállalatnak

A gyártási folyamatok és a szellemi tulajdon zárórán túli védelmét bízta az Andrews Security Operations Center szolgáltatására a prémium takarítás szakértője, a dán Nilfisk.
Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatala logója
Molnár István, rendszergazda

Auditból indultak a teljes IT biztonság felé

Egy átfogó informatikai audittal indult az Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatal utazása a konszolidált és biztonságos informatika felé, melyben több évtizede az Andrews szakértelme állandó útitárs.
kapcsolat

Írjon nekünk

Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük email címet adjon meg!
Kérjük telefonszámot adjon meg! Példa: '+36 30 123-4567'
Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük töltse ki a mezőt!