VMware logo

Digitalizált infrastruktúra
a VMware szolgáltatásaival

A VMware a világ egyik legsikeresebb virtualizációval és digitalizációval foglalkozó, 20 éves tapasztalattal rendelkező szoftvergyártója.
Széles spektrumú termékei az ön vállalkozása számára is elérhetőek!

VMware illustration

Ismerje meg a VMware néhány szolgáltatását:

VMware illustration

A vSphere egy több funkcióval bíró komplett ökoszisztéma, melynek egyik hatalmas előnye, hogy nem csak átalakítja vállalata adatközpontját egy egységesen használható virtuális infrastruktúrává – mely magában foglalja a CPU, tárhely és hálózati erőforrásokat is – hanem ezen túl egy központi felületet is biztosít mindezen erőforrások kezelésére. Emellett a vSphere többek között professzionális privát és publikus felhő létrehozására is alkalmas.

VMware illustration

Szintén a VMware termékcsaládhoz tartozik a komplex AI támogatású, prediktív végpontvédelmet biztosító Carbon Black, az üzleti hatékonyságot szem előtt tartó modern alkalmazások és infrastruktúrák fejlesztését elősegítő Tanzu, az egyre több VMware termékhez kapcsolódó network és security virtualizáció – NSX és a platformokon átívelő digitális munkakörnyezetet biztosító Workspace ONE.

Ha minket választ, akkor…

VMware illustration
calendar image

…olyan partner mellett dönt, melynek szakértői 2006 óta dolgoznak VMware-rel.

star image

…olyan szakértőkkel bővül csapata, akik minden szükséges vizsgával (VCP, VSP, VTSP) rendelkeznek.

phone call image

a nap 24 órájában a rendelkezésére állunk, akár az év minden napján!

lock image

…rendszereit egy olyan csapatra bízza, akik a biztonságot mindig szem előtt tartják.

database image

…nyugodtan hátradőlhet! Több mint 1000 szervermigrációval magunk mögött mi valóban teljes körű, hozzáértő támogatást nyújtunk.

Virtualizáció A-tól Z-ig

shopping bag image

Intézzük a beszerzést

Regisztráljuk a projektet, igénynek megfelelően konfiguráljuk, ajánlatot adunk, elvégezzük a garanciális ügyintézést és mindenben segítünk, ami a kereskedelemhez kapcsolódik.

settings image

Elvégezzük a beüzemelést

A beszerzéssel még nem üzemképes a rendszer, ezért mi teljes körűen elvégezzük a beüzemelést is: installálást, tesztelést, továbbá katasztrófa site tervet is készítünk, de az auditálást és a dokumentációt is ránk bízhatja.

refresh image

Vállaljuk a karbantartást

Folyamatosan monitorozzuk a teljesítményt és a folyamatokat, keressük és javítjuk a hibákat, saját tesztjeink után szükség esetén eszközöljük a frissítéseket.

VMware logo

Ismerje meg a VMware termékportfólióját

A VMware az elmúlt 2 évtized során a időszak funkcionális elvárásoknak megfelelően több terméket is kifejlesztett:

VMware vSphere - VMware Tanzu

Felhő-natív alkalmazások létrehozása, meglévő alkalmazások fejlesztése, Kubernetes futtatása és kezelése több felhős rendszerben

A gyártó leírása (pdf)

Multi-cloud – VMware Cloud Foundation

Meglévő alkalmazások migrálása újraírás nélkül, meglévő alkalmazások modernizálása konténerekkel, értékbővítés új felhőszolgáltatások integrálásával

A gyártó leírása (pdf)

Virtuális felhőhálózat – VMware NSX

Végponti hálózati architektúra, biztonságos, szoftveresen definiált hálózati réteget nyújt, egyszerűbb hibrid üzemeltetés, valamint átfogóbb alapvető biztonság, házirend-konzisztencia és automatizálás

A gyártó leírása (pdf)

Digitális munkaterület – VMware Workspace ONE

Előtérben a felhasználók igényei és a rugalmasság, nagyobb biztonság, egyszerűbb informatikai felügyelet, távolról dolgozó agilis munkaerő

A gyártó leírása (pdf)

referenciák

Ügyfeleink mondták

Kakas Gábor, IT vezető

Lexholding Zrt.

„Szerződés szerinti üzemeltetési feladataik mellett hozzák a tervezői kompetenciát is. Mivel az Andrewsban magasan képzett mérnökök dolgoznak, mindenféleképp érdemes meghallgatni azt, amit ők mondanak. És ha kérdeznek tőlünk, akkor arra meg kell találni a választ, különben baj lesz belőle.”

Lexholding Zrt. logó

Molnár István, rendszergazda

Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatala

„Az Andrews szakemberei eléggé rugalmasak és képzettek ahhoz, hogy bármely informatika biztonsági kérdésekben szaktanácsot adjanak, legyen az a napi működéssel kapcsolatos vagy komplexebb, stratégia terület. Nyitottak minden megkeresésre, rögtön ugranak és segítenek megoldást találni. Az évtizedek alatt kialakult bizalmi kapcsolat garantálja, hogy a polgármesteri hivatal IT biztonsági érdekeit úgy képviselik, mintha a sajátjuk lenne.”

Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatala logó

Török Bálint, IT vezető

Nilfisk

„Az Andrews végig nagyon jó partnernek bizonyult abban, hogy egy teljesen transzparens, szakmai együttműködést alakítsunk ki. IT biztonsági folyamataink áttekintésénél kiderült, hogy képesek az ügyfél fejével gondolkodni ésvégig pragmatikus, értelmes alternatívákat javasoltak, nem a szabvány megoldásokat vették elő.”

Nilfisk logó

Herman Nándor, Informatikai szakértő

Magnet Faktor Zrt.

„Az Andrews a garanciája annak, hogy idegenek nem járkálnak IT rendszereinkben. Emiatt nyugodtan alszom, ami informatikailag, emberileg felbecsülhetetlen.”

Magnet Faktor Zrt. logó

Péter Árpád, IT vezető

Széchenyi Alapok

„Azt szeretem az Andrews szakembereiben, hogy IT-ül és üzletül egyaránt beszélnek, így könnyen megérjük egymást. Bíztam benne, hogy a korábbi IT együttműködések kapcsán megismert magas szakmai színvonal és versenyképes ár a Security Operations Center szolgáltatásban is érvényesül, és nem csalódtam.”

Széchenyi Alapok logó

Tábor Tamás, IT vezető

Vision-Software

„Az az igazság, hogy az IT biztonsági mérnökökkel nagyon nehéz együtt dolgozni. Felállítják a rendkívül szigorú, napi működést ellehetetlenítő szabályaikat, amiből nem akarnak egy tapodtat sem engedni. Az Andrews-nál azt láttuk, hogy ők a megoldást kidolgozásában is remek partnerek, nemcsak a szigorú IT biztonsági keretek kialakításában. Az eredmény pedig a megfizethetetlen nyugalom ügyfeleink rendszereit illetően.”

Vision-Software logó
blog

Esettanulmányok és
szakmai publikációk a témában

Vision-Software logója
Tábor Tamás, IT vezető

Privát felhőn száguld a privát IT biztonság

A Vision-Software cégcsoport saját ügyfeleinek nyújtott, privát felhő alapú vállalatirányítási rendszer mellé az Andrews szakemberei kínálják a méretezhető privát biztonságot, ami megfizethetetlen nyugalmat ad az üzemeltetőnek.
Széchenyi Alapok logója
Péter Árpád, IT vezető

Szenzitív pénzügyi információk biztonságban

Partnerei és saját szenzitív pénzügyi adatainak védelmére vette igénybe a Széchenyi Alapok az Andrews Security Operations Center (SOC) szolgáltatását. A védelem mellett transzparens, biztonsági szempontból kidolgozott folyamatokat, IT biztonsági technikai eszközöket és magasan képzett IT szakemberek tudását is élvezheti a pénzügyi befektető.
Magnet Faktor Zrt. logója
Herman Nándor, Informatikai szakértő

Szakértő IT biztonsági őr vigyáz az IT rendszerekre

A kompetitív faktoring piacra belépő Magnet Faktor Zrt-nél fontos volt már induláskor a vállalati adatvagyon védelme, költséghatékonyan és szakmai kompromisszumok nélkül. Az Andrews saját fejlesztésű ALF tűzfala és a kapcsolódó support szolgáltatás szakértő IT biztonsági őrként védi az adatokat és előzi meg az IT biztonsági incidenseket.
Lexholding Zrt. logója
Kakas Gábor, IT vezető

Tudástranszfer és szakértelem

Transzparensen működő SSC kiszolgáló IT partnere. Szakértelmünk és a tudástranszfer a legfontosabb régi partnerünknél, a Lexholding Zrt-nél, ahol a leányvállalatok IT működését támogató feladatokhoz kerestek transzparensen működő szakmai partnert.
Nilfisk logója
Török Bálint, IT vezető

Nonstop IT biztonság a nonstop működő multinacionális vállalatnak

A gyártási folyamatok és a szellemi tulajdon zárórán túli védelmét bízta az Andrews Security Operations Center szolgáltatására a prémium takarítás szakértője, a dán Nilfisk.
Budapest Főváros III. Kerület Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatala logója
Molnár István, rendszergazda

Auditból indultak a teljes IT biztonság felé

Egy átfogó informatikai audittal indult az Óbuda-Békásmegyeri Polgármesteri Hivatal utazása a konszolidált és biztonságos informatika felé, melyben több évtizede az Andrews szakértelme állandó útitárs.
kapcsolat

Írjon nekünk

Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük email címet adjon meg!
Kérjük telefonszámot adjon meg! Példa: '+36 30 123-4567'
Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük töltse ki a mezőt!