Csatlakozz hozzánk!

Nyitott pozícióink

SOC L1 elemző/értékelő

Budapest
Teljes munkaidő

SOC L2 elemző/értékelő/incidens kezelő

Budapest
Teljes munkaidő

Linux hálózati rendszermérnök

Budapest
Teljes munkaidő
carrieer logo

Szolgáltatásaink minőségének fenntartása és javítása érdekében folyamatosan fejlesztjük mérnöki és szakértői csapatunkat.

Amennyiben Te is szívesen erősítenéd csapatunkat, küldd el fényképes szakmai önéletrajzod magyar vagy angol nyelven a career@andrews.hu e-mail címre.

Az önéletrajzok kezeléséről itt tájékozódhatsz.

Miért jó az Andrews?

Van kitől kérdezni

Fontos az önállóság. De mivel munkánk szerteágazó és változatos, emiatt folyamatosan új kihívásokkal kell szembenézni. Az Andrews pedig nem csak egy munkahely, hanem egy szakmai közösség is, ezért mindig lesz olyan, aki kérdéses helyzetben irányt tud mutatni.

Fő a változatosság!

Bár az eszközeink tárháza adott, azok alkalmazását minden egyes ügyfelünk esetén az igényeknek és a problémáknak megfelelően személyre kell szabnunk. Így ritkán fogsz kétszer ugyanolyan projekten dolgozni.

Jobb, mint tegnap

Nálunk a fejlődés sosem áll meg! Tudjuk, hogy egy szakmailag is emberileg is elégedett kolléga mekkora érték, ezért folyamatosan figyelmünk egymásra, és arra, hogy kollégáink egyéni fejlődésének teret adjunk.

Mindig naprakész

A holnap problémáinak megoldásához már ma felkutatjuk a legújabb technológiák és megoldásokat. Hisszük, hogy ügyfeleink legjobb kiszolgálása érdekében elengedhetetlen, hogy folyamatosan naprakész tudással rendelkezzünk!

kapcsolat

Írjon nekünk

Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük email címet adjon meg!
Kérjük telefonszámot adjon meg! Példa: '+36 30 123-4567'