Andrews

Technológiák

VMware vSphere – Virtualizáció felsőfokon

VMware a világ egyik legsikeresebb virtualizációval foglalkozó szoftver gyártója. Több mint 20 éves tapasztalatával a szerver virtualizáció legjobb választása

Virtuális platformja a VMware vSphere, ami nemcsak hogy átalakítja az adatközpontot egy egységesen használható virtuális infrastruktúrává, mely magában foglalja a CPU, tárhely és hálózati erőforrásokat, hanem központi menedzsment felületet is biztosít mindezen erőforrások kezelésére. A vSphere hypervisor köré épített számtalan funkcióval lehetőség nyílik professzionális privát vagy publikus felhő létrehozására, katasztrófa tűrő rendszer kiépítésére.

A szerver virtualizáción kívül a kliens virtualizációban is jelen van a folyamatosan fejlődő Horizon szoftverrendszerével.

A VMware legújabb és kiemelt termékei pedig a komplex AI támogatású prediktív végpontvédelmet biztosító Carbon Black, az üzleti hatékonyságot szem előtt tartó modern alkalmazások és infrastruktúrák fejlesztését elősegítő Tanzu, az egyre több VMware termékhez kapcsolódó network és security virtualizáció – NSX és a platformokon átívelő digitális munkakörnyezetet biztosító Workspace ONE.

Írjon nekünk

Vissza a tetejére