Kompetenciáink

Munkatársaink közel 100%-a kifejezetten mérnöki, szakértői tevékenységet végez. Szakértőink hosszú évek során komplex projektekben szerezték széleskörű tapasztalatukat, sok esetben különleges kompetenciáikat. A felhalmozott, folyamatosan bővülő szaktudásunk jóval több dologra tesz minket képessé, mint amit a Megoldások, illetve Termékek menüpontok alatt be tudunk mutatni. Az alábbi áttekintő ábra segítségével Ön szabadon összeválogathatja a saját problémájára legjobban illeszkedő megoldást.

uj-sablon-tcb-lo4.1-1

A fenti ábrán egy VMware virtualizációs megoldásra és NetApp tárolókra épülő környezet teljes körű üzemeltetéséhez – outsource keretében történő támogatásához – szükséges kompetenciákat emeltük ki. Természetesen a kör tovább bővíthető vagy szűkíthető a felmerülő igényeknek megfelelően, például az üzemeltetett infrastruktúrát – igény esetén saját – geo redundáns felhő környezetünkbe migrálva is üzemeltethetjük.

uj-sablon-tcb-lo4.1-2

A fenti ábrán tetszőleges hálózati határvédelmi eszközök (VPN-ek és tűzfalak) információbiztonsági felülvizsgálatának, projektszerű megvalósításának elvégzéséhez szükséges kompetenciáinkat emeltük ki. Ahogy az építő kockák esetében, itt is csak a fantázia szab határt a variálhatóság tekintetében.