Bemutatkozás

A cégről dióhéjban

Cégünk 1999 derekán alakult az ALF tűzfal fejlesztésére. Kezdetektől fogva a biztonság és a megbízhatóság volt a két legfontosabb cél a cég szolgáltatásainak és rendszereinek kialakításában. Az Andrews főleg Unix típusú (elsődlegesen Linux) rendszereket használ, ezek tervezésével, telepítésével és karbantartásával foglalkozunk. Működésünk során megismertük, alkalmaztuk, majd felvettük portfóliónkba a virtualizációt is. 2006 óta VMware Enterprise Partnerként foglalkozunk ezen a szakterületen is audittal, oktatással, szaktanácsadással és üzemeltetéssel.

Nagyon komoly hangsúlyt fektetünk üzemeltető, fejlesztő és szakértői csapatunk szakértelmének folyamatos fejlesztésére, ezért munkatársaink rendszeresen szakmai továbbképzéseken vesznek részt. Cégünk mérnökeinek száma folyamatosan növekszik, a fluktuáció minimális. Munkatársaink folyamatosan figyelemmel kísérik az általuk tervezett, telepített rendszereket, így azok üzemeltetése zökkenőmentes. Az általunk kifejlesztett biztonsági, távoli üzemeltetési és kiegészítő technológiáknak köszönhetően ma már több száz rendszert üzemeltetünk. Mérnökeink nagy tapasztalata garancia a rendszerek hibamentességére, az esetlegesen felmerülő problémák villámgyors elhárítására.

Cégprofil

Cégünk foglalkozási területe elsősorban biztonsági és kiszolgáló, illetve virtuális rendszerek tervezése, fejlesztése, üzemeltetése és auditálása, virtualizációs eszközök disztribúciója. Részletes információkat a Megoldások menüpont alatt olvashat.

Üzleti filozófiánk

Álljon itt bevezetésül egy kedves kis történet:

Nagyon elegáns üzletember csönget a zongoratanárnál.

ÜE: Jó napot kívánok, szeretnék megtanulni zongorázni!

ZT: Jó napot kívánok! Fáradjon be. Tanult valaha zongorázni?

ÜE: Még nem, de azt már tudom, hogy a fekete billentyűk hangosabbak. Jövő kedden lesz a feleségem születésnapja, addigra meg akarom tanulni Beethoven V. szimfóniáját zongorázni.

ZT: Kérem, ez lehetetlen! És a fekete billentyűk nem hangosabbak, hanem…

ÜE: Nagyon gazdag vagyok, nekem nincs lehetetlen. Mennyiért tart egy órát?

ZT: Tízezer forintért, de kérem értse meg, hogy az ön kérését nem lehet…

ÜE: Ne akarja megmondani, hogy mi lehetséges! Fizetek magának húszezret óránként.

ZT: Sajnálom. A jövő hétig talán menni fog a “Kis kacsa fürdik”, de…

ÜE: Ön nem értett meg engem. Na jó, fizetek ötvenezret óránként.

ZT: Nem lehet megcsinálni! A fekete billentyűk pedig nem…

ÜE: Jól alkudozik! Legyen százezer óránként!

ZT: Na így már más. Akkor kezdjük! A fekete billentyűk hangosabbak…

Ez a kis történet jól illusztrálja sok cég hozzáállását a megrendelőkhöz. Amennyiben a megrendelő eleget fizet, akkor még azt is elvállalják, ami teljességgel ésszerűtlen. Cégünk elsősorban az ügyfelek biztonságát tartja szem előtt, ha a megrendelő olyan dolgot kér, amely mérnökileg nem kivitelezhető vagy biztonsági szempontból ésszerűtlen, akkor megkeressük a lehetséges alternatívákat, de nálunk a fekete billentyűk soha nem hangosabbak.

Ügyfeleink korrekt, kiszámítható magatartásra számíthatnak. Nem ígérünk olyat, amit nem lehet betartani, amit azonban megígérünk, azt minden esetben pontosan kivitelezzük.